______________japan daily news; Nozomi Sasaki version03
Konnichiwa minna.


Yo! Az oldal a Japán zenei hírekkel foglalkozik inkább. A legújabb fellépések, megjelenések, reklámok. Néhány együttesről és előadóról részletesebb leírás is lesz majd fent idővel. ezen kívül érdekességként még a Japán hiedelem világról is olvashattok néhány kis infót ^.^

online   jmusic   hiedelem
site   hirdess   plörk


többi owo

                                                    

 
Tomodachi



 
Elite & Top affi


4/30 (?)

http:// 
      http://
http://        http://
http://        http://
4/végtelen ^^

 
Chatbox

                                             Ketten vagyunk!!

 
Oldalinfók ^^

Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban egyik előadóval se akit itt megemlítünk. Ez csak egy egyszerű fanoldal számunkra és persze más számára, hogy mindig értesüljön a legújabb hírekről. Minden amit itt találsz mi fordítottunk ezért lopni szigorúan tilos mert annak következményei lesznek.
2010-2011
[japan-news.gp] (c)
admin: Kame, Mido
design: Nicky
felbontás: 1280*1024
szolgáltató: gportal
start: 2010.07.29

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

                                            

Konnichiwa minna-san ^o^

Kanjani 8 új PV

2010.08.18. 12:19, midonyan

A Kanjani 8 augusztus 25-én adja ki a 15 signlejüket a LIFE~Me no Mae no Mukou he-t, viszont a PV már megjelent hozzá.
A szám lesz a kezdő zenéje a GM~Odore Doctor c. sorozatnak amiben Ohkura Tadayoshi fog szerepelni.



midonyan: kame költözteti a másik oldalát, ezért nincs ideje frisselni mostanában xD

Sasaki Nozomi ismét új reklámban

2010.08.17. 20:01, midonyan

A Fuji Film nemrég bejelentette az új digitális kamerájukat a Fine Pix REAL 3D W3-t amit szeptember 3-án dobnak piacra. A kamerával 3D-s képeket is lehet majd készíteni.
Nozomi a mai sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ő fogja reklámozni majd az új terméket. Elmondta, hogy szeretne majd 3D-s képeket készíteni a szülőhazájáról, Akita-ról.

http://static.tokyohive.com/wp-content/uploads/2010/08/20100817-nozomi1.jpg http://static.tokyohive.com/wp-content/uploads/2010/08/20100817-nozomi2.jpg http://static.tokyohive.com/wp-content/uploads/2010/08/20100817-nozomi3.jpg
http://static.tokyohive.com/wp-content/uploads/2010/08/20100817-nozomi4.jpg

Tegomasu esküvőn énekelnek

2010.08.17. 19:49, midonyan

A NewS-es Tegoshi Yuya és Masuda Takahisa elénekelék Tego barátjának az esküvőjén a Hanamuke-t.
Massu elmondta, hogy Tego kérte meg őt, hogy közösen énekeljenek. Annak ellenére, hogy ő még csak nem is ismerte a párt kijelentette, hogy az esküvő bámulatos volt.
Így nyilatkozott, "Amióta mi vagyunk a Tegomasu megvan ez az esküvői  dalunk, a Hanamuke, jó lenne ha többször is énekelhetnénk mi az esküvőkön."

Yamapi új mozifilmje

2010.08.17. 19:35, midonyan

2011 februárjára tervezik az Ashita no Joe-t ami egy új mozifilm, a híres boxolós mangának a feldolgozása.
Yamashita Tomohisa (NewS) és Iseya Yusuke bokszolót fogak játszani. Jelentek meg már képek ahol mind a ketten box nadrágban vannak, ami igazán felkeltette a rajongók érdeklődését.
A Sports Nippon szerint mindketten kemény edzéseken vesznek részt. Yamapi február óta nem csak súlyt emel, hanem egy speciális diétán is van. Csak csirkemellt eszik salátával. Így már 8.5 kg-t fogyott annak ellenére, hogy így is sovány volt, most viszont jóval izmosabb. Amikor a NewS tagjai meglátták aggódni kezdtek miatta.
A testzsír arányuk,(Yamapi) és 3% (Yusuke) még
alacsonyabb mint a hivatásos sportolóknak.

Koda Kumi előzetes

2010.08.17. 19:23, midonyan

Koda Kumi feltette a hivatalos oldalára a Suki de, Suki de, Suki de./Anata Dake ga c. szám előzetesét.
A Suki de, Suki de, Suki de egy klasszikus, balladás dal, amíg az Anata Dake ga igazi R&B-s.
Hivatalosan szeptember 22-én jelenik meg, pont akkor amikor az Avex-es Ayumi Hamasaki "crossroad"-ja. Ezzel egy pop díva csatára lehet számítani, és hogy melyik lesz a jobb azt mindenki maga döntse el ^^


ELŐZETES

Sasaki Nozomi új reklámban

2010.08.17. 19:14, midonyan

Sasaki Nozomi, Yoshitaka Yuriko, és Vivian Hsu (tajvani színésznő) közösen fognak szerepelni az Essential új sampon reklámjában. Egy rendezvényen is megjelentek, még tegnap. Yuriko kínaiul mutatkozott be, amire Vivian tanította meg. 
Több változatban lesz a reklám. Van ahol mind a hárman megjelennek, a többiben pedig egyesével. Az első verzió tegnap jelent meg, a többi csak később várható.

Ruki rosszul lett

2010.08.16. 20:00, midonyan

Múlt este Koshi-ban a the GazettE turnén (TOUR10 NAMELESS LIBTERY SIX BULLETS 01) szomorú dolog történt. Ruki a Kanto Dogeza Kumimai c. szám közbe lerohant a színpadról, de a többiek folytatták nélküle. Később Ruki visszament, és beszélt Kai-al, aki bejelentette a közönségnek, hogy Ruki képtelen folytatni a koncertet.
A többiek még befejezték, de az énekes nélkül. Ruki a színpadon állt, dúdolgatott, és intett a rajongóknak hogy énekeljenek.
Aoi tweetelt a fanoknak,
"Mindenki nagyon kedves, nagyon boldog vagyok, és köszönöm~! Én kaptam a szerencsétlen feladatot, hogy küldjem el Rukit, így kérem mindenki legye kedves. A szívem csordultig van most, de ugyanakkor egy tüskétől szabadult meg. A vezető és Ruki egyaránt tweetelt néhány depressziós sort a rajongóknak, milyen szomorú! A turnéra kell összpontosítanom! De köszönöm~! Aki ott volt 4 órával ezelőtt, sajnálom;;ledöntöttem a gitárom, és a fejem teljesen üres volt. Hát akkor jó éjszakát!"
Tehát, amíg Ruki állapota nem javul, a turnét halasztani kell.

Jobbulást neki~! T-T

új NewS album

2010.08.16. 19:35, ♥kame-nyan

http://kepkezelo.com/images/yeiw39c0vhsxiyb4v1u.jpg
A NewS új albuma hamarosan megjelenik azaz szeptember 15-én LIVE címmel.

Limitált kiadás:
-CD
1. Koi no ABO
2. LIVE
3. Umareshi Kimi he
4. Supernatural
5. Aki no Sora
6. 2ri/130000000 no Kiseki
7. Dancin in the Secret
8. Wonder Land
9. Sakura Girl
10. BE FUNKY!
11. D.T.F
12. Naiyou no nai Tegami
13. Endless・Summer
+
-DVD (kb 30 perc)
Unplugged LIVE – Sakura Girl/SUMMER TIME/Aki no Sora/ Snow Express)
Unplugged LIVE Making

Normál változat
1. Koi no ABO
2. LIVE
3. Umareshi Kimi he
4. Supernatural
5. Aki no Sora
6. 2ri/130000000 no Kiseki
7. Dancin in the Secret
8. Wonder Land
9. Sakura Girl
10. BE FUNKY!
11. D.T.F
12. Naiyou no nai Tegami
13. Endless・Summer
14. Share
15. Forever (Unplugged Ver.)

Tackey & Tsubasa: visszatérnek?

2010.08.16. 19:33, ♥kame-nyan

Takizawa Hideaki 15-én tartott az utolsó szólóját a Yokohama Arena-ban.
Tackey azt akarja, hogy a Tackey & Tsubasa visszatérjen és ezt bejelentette a koncerten újra.
Ezt mondta; "Azt akarom, hogy a “Tackey & Tsubasa“ térjen vissza legközelebb. Ezt megfogjuk tenni 2010 során. Készülünk egy dallal is. Amiért annyi ideig megvárakoztattunk , biztos, hogy egy nagyszerű dallal térünk vissza"
A koncerten Tackey Miwa Akihiro utánozta egy szőke parókával és egy arany ruhával. ezen kívül az énekes anyha narrátor volt. 

Yoshiki dob szólója

2010.08.16. 19:23, ♥kame-nyan

Az utolsó napon az X Japan világturnén Japánban (, “X-JAPAN WORLD TOUR Live in YOKOHAMA”) ami 15-én volt 130,000-en voltak a 2 nap alatt.
Egyik nagy fénypontja a koncertnek az volt amikor Yoshiki egy szólókarrierbe kezdett azaz tartott egy 12 perces dob előadást a nyaki porc korong sérv ellenére is. Yoshiki állapota még nem teljesen jó, de azért a szólót megcsinálta a fűzővel a nyakában.  (nyakmerevítő? o-o )
(nemtom, hogy hívják azt a fehér izét a nyaka körül de arra értettem ^^"és a fordításban is ez volt ^o^)
Az együttes észak-amerikai turnéja szeptember 25-én kezdődik.
 

http://kepkezelo.com/images/qok1um81qg8rag06a3o1.jpg http://kepkezelo.com/images/ovwfrqxer00nsp1najti.jpg http://kepkezelo.com/images/oran98r834lt1yaqwk5.jpg

http://kepkezelo.com/images/ptsp29zw06apb0fdal5.jpg  http://kepkezelo.com/images/byvdgfjzk9l0pvokv8t2.jpg http://kepkezelo.com/images/ote3ydq46bfo96r901qy.jpg

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak