______________japan daily news; Nozomi Sasaki version03
Konnichiwa minna.


Yo! Az oldal a Japán zenei hírekkel foglalkozik inkább. A legújabb fellépések, megjelenések, reklámok. Néhány együttesről és előadóról részletesebb leírás is lesz majd fent idővel. ezen kívül érdekességként még a Japán hiedelem világról is olvashattok néhány kis infót ^.^

online   jmusic   hiedelem
site   hirdess   plörk


többi owo

                                                    

 
Tomodachi



 
Elite & Top affi


4/30 (?)

http:// 
      http://
http://        http://
http://        http://
4/végtelen ^^

 
Chatbox

                                             Ketten vagyunk!!

 
Oldalinfók ^^

Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban egyik előadóval se akit itt megemlítünk. Ez csak egy egyszerű fanoldal számunkra és persze más számára, hogy mindig értesüljön a legújabb hírekről. Minden amit itt találsz mi fordítottunk ezért lopni szigorúan tilos mert annak következményei lesznek.
2010-2011
[japan-news.gp] (c)
admin: Kame, Mido
design: Nicky
felbontás: 1280*1024
szolgáltató: gportal
start: 2010.07.29

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

                                            

Konnichiwa minna-san ^o^

Erika Sawajiri a Schwarzkopf Henkel modellje

2010.08.19. 13:04, • kame-nyan

http://kepkezelo.com/images/u86qu9zs1bi223942uy3.jpgErika Sawajiri  lesz az új spokesmodel a Schwarzkopf Henkel-nek Japánban.
Ők egy globális kozmetikai cég Németországban és a hajápolási szerekre szakosodtak.

 

 

 

Ashita no Joe előzetes

2010.08.18. 21:04, midonyan

Pont tegnap írtam Yamapi új filmjéről a Ashita no Joe-ról. Megjelent róla egy előzetes is,

Hong King-i utazás

2010.08.18. 21:02, midonyan

Horita Maki, Matsuyama Kenichi, Anton Yelchin és Tegoshi Yuya (NewS) Hong Kong-ba látogattak el a közös filmjük (Memoirs of a Teenage Amnesia) miatt.
Összesen három napot töltenek majd itt, és bizonyos hírek szerint Horita Maki hétfőn a Kwun Tong áruházba fog ellátogatni. Majd éjszaka a The Grand moziban éjszaka egy film premierjét fogja megnézni.
A közös filmjük egyébként Horita Maki-ról szól aki 4 évre visszamenőleg egy baleset miatt elveszti az emlékeit. Csak arra emlékszik, hogy valaki megcsókolta a baleset előtt.

Heti oricon lista

2010.08.18. 20:52, midonyan

<Heti single lista>
1. Hotaru/Shonen – Fukuyama Masaharu 8/11 (158,002)
2. VOICE – Perfume  8/11 (84,911)
3. Naked arms/SWORD SUMMIT – T.M. Revolution 8/11 (66,013)
4. This is love – SMAP 8/4 (41,193)
5. Mister – KARA 8/11 (29,238)

<Heti album lista>
1. Boku no miteiru fukei – Arashi 8/4 (125,187)
2. GOOD TIMES – RIP SLYME 8/4 (39,498)
3. TEMPTATION BOX – SCANDAL 8/11 (34,946)
4. HEAVEN – Kato Miliyah 7/28 (27,643)
5. Emerald – Cocco 8/11 (21,585)

<Heti DVD lista>
1. KinKi Kids concert tour J (Limitált) – KinKi Kids
2. Alice in wonderland – movie
3. Ano…Konnan yarimasukedo – Yusuke
4. Shojo jidai tourai ~Rainichi Kinenban~ – Shojo jidai
5. TOY STORY special edition – anime

új hírek a q10ről

2010.08.18. 13:20, midonyan

Korábban írtam Sato Takeru új sorozatáról, a Q10-ről. Nemrég derült ki, hogy az AKB48-as Maeda Atsuko is szerepelni fog benne, mint a főhősnő.
Ez az első ilyen alkalom számára, és érdekes, hogy robotként fog feltűnni.
Októberben indul az NTV-n.

váratlan SCANDAL koncert

2010.08.18. 13:03, midonyan

A SCANDAL ma a Tokyo Tree-nél előadtak egy teljesen váratlan mini koncertet. A Temptation Box-ról játszottak el három dalt.
Haruna, a vezető ezt mondta, "Remélem a következő alkalommal is ilyen jó lesz a Tokyo Tree!"

Toda Erika új sorozatban

2010.08.18. 12:57, midonyan

Toda Erika és Ryo Kase lesznek majd a főszereplői az új sorozatnak a Keizoku 2 SPEC-nek ami októberben indul a TBS-en.
Ez a Keizoku folytatása lesz, ami egy 1999-es sorozat (Nakatani Miki és Watabe Atsuro). Erika fogja játszani azt a lányt aki nem visel sminket, szegényes a ruhája és kócos a haja.
Tsutsumi Yukihiko lesz az igazgatója, aki az első szériánál is volt.

Ueto Aya a sajtókonferencián

2010.08.18. 12:50, midonyan

Ueto Aya és Uchino Masaaki a tegnapi sajtókonferencián jelentették be az új sorozatukat a "10 nen sakimo Kimi ni Koishite"-t ami 31-én indul az NHK-n.
Aya ezt mondta, "Van egy jelenet egy nagy harcról, de azt egyáltalán nem tudtam megérteni. Ha egy férfit a férjemnek választok, soha nem panaszkodnék neki."
Azt is mondta, hogy szeretne már házasságot és családot.


℃-ute új PV

2010.08.18. 12:35, midonyan

A Hello! Project-es idol lánycsapat augusztus 25-én adja ki a Dance de Bakoon singlejüket, aminek a PV-je már megjelent. A single három változatban lesz kapható majd.
számlista
1. Dance de Bakoon!
2. Koreijou Kirawaretaku naino
3. Dance de Bakoon! (Instrumental)

Megemlékezés Daisuke-ra

2010.08.18. 12:27, midonyan

Rajongók és barátok gyűltek össze, hogy megemlékezzenek a Kagerou-s Daisuke július 15-ei halálára.
Rengeteg virágot tettek ki a tiszteletére, és több mint 6000 ember volt jelen. Együttesek közül a Mucc, Diru, Merry.
Búcsúzóul egy dalt játszottak el, amit Daisuke hagyott befejezetlenül.
Sok rajongó könnyek közt ment fel a színpadra, hogy képet csináltasson a virágokkal és Daisuke fényképével. Az éjszaka lezárták a helyet.


 

Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon