______________japan daily news; Nozomi Sasaki version03
Konnichiwa minna.


Yo! Az oldal a Japán zenei hírekkel foglalkozik inkább. A legújabb fellépések, megjelenések, reklámok. Néhány együttesről és előadóról részletesebb leírás is lesz majd fent idővel. ezen kívül érdekességként még a Japán hiedelem világról is olvashattok néhány kis infót ^.^

online   jmusic   hiedelem
site   hirdess   plörk


többi owo

                                                    

 
Tomodachi



 
Elite & Top affi


4/30 (?)

http:// 
      http://
http://        http://
http://        http://
4/végtelen ^^

 
Chatbox

                                             Ketten vagyunk!!

 
Oldalinfók ^^

Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban egyik előadóval se akit itt megemlítünk. Ez csak egy egyszerű fanoldal számunkra és persze más számára, hogy mindig értesüljön a legújabb hírekről. Minden amit itt találsz mi fordítottunk ezért lopni szigorúan tilos mert annak következményei lesznek.
2010-2011
[japan-news.gp] (c)
admin: Kame, Mido
design: Nicky
felbontás: 1280*1024
szolgáltató: gportal
start: 2010.07.29

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

                                            

Konnichiwa minna-san ^o^

LM.C 4. évfordulója

2010.08.15. 19:38, ♥kame-nyan

http://kepkezelo.com/images/3lhnmxepwbgpjufikoy0.jpg
Az LM.C idén ünnepli majd a 4. évfordulóját pontosabban októberben, de már előre várják az 5-et amikorra a "Go To The 5th Anniversary." projectet tervezik.
Október 27-re pedig terveznek egy új kislemezt amiről még nemtudni semmit.
A közelgő évfordulót a SHIBUYA-AX-ben ünneplik meg Tokyo-ban november 17-én de bejelntettek egy másik fellépést is 2011. április 2-ra a Hibiya Open-Air Concert Hall-ban.

himitu_intetsu

2010.08.15. 19:37, ♥kame-nyan

himitu_intetsu; ez egy kisebb project lesz amiben Takuya (ex. Ancafe) Intetsu (ex. Ayabie) is benne lesz.
Ez majd egy amolyan fesztivál féleség lesz aminek a neve a “Beautiful:madnesS vol.5 -strAnge SummeЯ-”
Dolly - Mitsu, Masa
Ancafe - Takuya
Ayabie - Intetsu - basszus
Levin - dob
Különleges énekes pedig Taka lesz (Libraian ex-La’cryma Christi).
Ott lesznek még a(z);  Lc5, DOG, Reira, Satsuki, SLOD
16:30 kor lesz nyitás és a kezdés pedig 17 órakor.

the GazettE új kislemez

2010.08.15. 19:34, ♥kame-nyan

http://kepkezelo.com/images/k6qy366irzb6ytzfgg0i.jpg
A the GazettE szeptember 22-én adja ki majd a legújabb kislemezét ami a RED címet viseli és 2 verzióban lesz majd kapható.
A korlátozott kiadás 2 dalt fog tartalmai; RED és VERMIN és egy bónusz DVD amiről még nincs bejelentett infó.
A normál változat csak egy CD lesz 3 dallal: RED, VERMIN és AN UNBEARABLE FACT.

TAKAHIRO tanítaná Namie Amuro-t

2010.08.15. 12:28, midonyan

TAKAHIRO a híres táncos, főleg New York-ban tanít. Olyan hírességekkel működött már együtt mint Madonna.
Nagy Namie Amuro rajongó, és szeretné ha legközelebb vele működhetne együtt.

Kaho és Yamamoto Yusuke közös filmje

2010.08.15. 12:20, midonyan

Kaho és Yamamoto Yusuke is üdvözöltetét adta a közönségnek a tegnap megjelent új filmjük miatt, ami a "Kinako ~minarai keisatsuken no monogatari~".

Megtörtént eseményeken alapszik. Kaho próbálja kiképezni a kutyát rendőrkutyává, Yusuke pedig vezető tréner.

Yusuke kijelentette, "Rettegtem a kutyáktól a film előtt, de legyőztem a félelmem."


Top10- legjobb női test

2010.08.15. 12:14, midonyan

Oricon lista,

10. Toda Erika
9. Sugimoto Aya
8. Kitagawa Keiko
7. Amuro Namie
6. Yamada Yu
5. Hoshino Aki
4. Sato Eriko
3. Sawajiri Erika
2. Yonekura Ryoko
1. Fujiwara Norika

Fujiwara Norika 2008-ban, és 2009-ben is az első lett.

Ninomiya Kazunari új sorozatban

2010.08.15. 12:10, midonyan

Ninomiya Kazunari az Arashi-ból szerepelni fog egy új TV-s sorozatban, a "Freeter, buys a house"-ban. A Fuji TV októberben kezdi el forgatni a doramat.
A "Ryusei no Kizuna"-s szereplése óta már legalább két év telt el.

Nino a "freeter"-t fogja játszani, ami olyan mint a munkanélküli. Megunja ezt az életet, így próbál tenni valamit a lustasága ellen. A főhősnő Karina lesz.

Az Arashi turné még mindig tart, így Nino elég elfoglalt mostanában.

A legkedveltebb Arashi tag

2010.08.14. 20:30, midonyan

A heti Himitsu No Arashi-chan variety show-ban, a női vendégektől kérdezték meg, hogy ki a kedvenc Arashi tagjuk
A nyertes az együttes vezetője, Ohno Satoshi lett. Rá 11 híres női sztár szavazott, köztük Shibasaki Koh, Kuroki Meisa, és Karina.

Újra Tackey&Tsubasa?

2010.08.14. 20:23, midonyan

Takizawa Hideaki jelenleg még mindig az önálló turnéján van, a "Tacky Summer Concert 2010 YOU mo kityainayo Tacky resort"-on. Partnere, Imai Tsubasa szintén a színpaddal van elfoglalva.

Már több mint két éve nem adtak ki új dolgokat közösen, csak szólóként. Az a hír járja, hogy feloszlanak, és a barátságuk is elég rossz mostanában.

Tackey azonban beszélt Tsubasa-val, az új singlejéről, és valamikor közösen is fel akarnak lépni. Tackey szerint, "Én és Tsubasa szavak nélkül is megértjük egymást." Tehát a rajongóknak nem kell aggódni. Türelem.

Beat Connection városi zenei fesztivál

2010.08.14. 20:10, midonyan

November 21. és 22.-e között megrendezésre kerül az új városi zenei fesztivál a Yokohama-i csarnokban.
A BEAT CONNECTION-on helyet kap minden városi együttes, hogy jó hangulatot adjanak.
Olyan funk veteránok lesznek ott mint Kubota Toshinobu és Suga Shikao, híres R&B-sek mint mainstays, Crystal Kay, Sakai Yuu, és Sugar Shack Family, és a hip-hope zenéről  Scha Dara Parr, Zeebra, és RHYMESTER gondoskodik.
Az esemény két részből áll, “BEAT STAGE” és “CONNECTION STAGE”ahol különböző stílusú zenék vannak. Lesz minden ami egy ilyen fesztiválra kell.

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?