______________japan daily news; Nozomi Sasaki version03
Konnichiwa minna.


Yo! Az oldal a Japán zenei hírekkel foglalkozik inkább. A legújabb fellépések, megjelenések, reklámok. Néhány együttesről és előadóról részletesebb leírás is lesz majd fent idővel. ezen kívül érdekességként még a Japán hiedelem világról is olvashattok néhány kis infót ^.^

online   jmusic   hiedelem
site   hirdess   plörk


többi owo

                                                    

 
Tomodachi



 
Elite & Top affi


4/30 (?)

http:// 
      http://
http://        http://
http://        http://
4/végtelen ^^

 
Chatbox

                                             Ketten vagyunk!!

 
Oldalinfók ^^

Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban egyik előadóval se akit itt megemlítünk. Ez csak egy egyszerű fanoldal számunkra és persze más számára, hogy mindig értesüljön a legújabb hírekről. Minden amit itt találsz mi fordítottunk ezért lopni szigorúan tilos mert annak következményei lesznek.
2010-2011
[japan-news.gp] (c)
admin: Kame, Mido
design: Nicky
felbontás: 1280*1024
szolgáltató: gportal
start: 2010.07.29

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

                                            

LM.C

http://kepkezelo.com/images/3rlg6c5jyrno6rutd39o.png

 

Az LM.C-t Maya alapította meg aki régebben Miyavi gitárosa is volt a Ishihara Gundan-ban. Az Ishihara jelentette Miyavi igazi vezetéknevét, a Gundan pedig brigádod vagy hadsereget jelent. Gitárás volt még a saját együttesében is a  The Sinners-ben.
Viszont Maya akkor már megalapította az LM.C-t és ezzel is volt koncertezni majd csatlakozott hozzá Aiji a Pierrot-ból.
Mikor pedig Maya kiszállt az Ishihara Gundan-ból és a Pierrot- is feloszlott 2006-ban hivatalosan is megalakult az LM.C és kiadtak két lemezt is a Trailers (Gold)" és a  "Trailers (Silver)-t."
2007-ben követte az "Oh My Juliet" ami a Red Garden című anime 2. záródalaként is szolgált. Március 7-én meg is jelent az első EP-jük a "Glitter Loud Box"..
Még mindig 2007-ben vagyunk de már júniusban amikor is kijött a 4. lemez BOYS & GIRLS címmel ami szintén egy anime zenéjeként szolgált és ez volt a Reborn! 2. nyitódala.
2008-ban elérték azt is, hogy Észak-Amerikában ledebütáltak az Anime Expo-n a "Battle of the Bands"-ban július 3-án.
hivatalos oldal

Tagok:
Hiko- basszus
Death O - dob
JAYKAY - szintetizátr
DENKI-MAN: VJ

http://kepkezelo.com/images/0nwkfv0rqbm4jwkgkxt8.pngAiji - gitár
Valódi név: Mizui Shinji
Régebbi színpadi neve: Ai
Született: 1974. 11.17., Nagano
Vértípus: A
Hobby: telefonon beszélgetni, videójátékok, alvás
Kedvenc szín: piros, lila
Család: szülők, idősebb báty
Előző együttesek: Siam Shade (Roadie), Mona Lisa (ének), Kalen (gitár), Pierrot (gitár)



http://kepkezelo.com/images/runekg47gpyd7rk9xv.pngMaya
Valódi név: Yamazaki Masahito
Régebbi színpadi neve: Mayatan
Szültett: 1979. 7. 30.
Vértípus: AB
Előző bandák: Sinners (gitár), Ishihara Gundan (gitár)
 

 

 

Disco

Album & EP
Glitter Loud Box (2007. március 7.)
Gimmical☆Impact!! (2008. november 5.)
Super Glitter Loud Box (2008. november 5.)
Wonderful Wonderholic (2010. március3)

Single
"Trailers (Gold)" (2006. október 4.)
"Trailers (Silver)" (2006. október 4.)
"Oh My Juliet." (2007. január 31.)
"Boys & Girls" (2007.május 3.)
"Liar Liar"/"Sentimental Piggy Romance" (2007. október 10.)
"Bell the Cat" (2007. december 12.)
"John" (2008. február 8.)
"88" (2008. június 4.)
"Punky❤Heart" (2009. május 20.)
"Ghost†Heart" (2009. november 4.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!