______________japan daily news; Nozomi Sasaki version03
Konnichiwa minna.


Yo! Az oldal a Japán zenei hírekkel foglalkozik inkább. A legújabb fellépések, megjelenések, reklámok. Néhány együttesről és előadóról részletesebb leírás is lesz majd fent idővel. ezen kívül érdekességként még a Japán hiedelem világról is olvashattok néhány kis infót ^.^

online   jmusic   hiedelem
site   hirdess   plörk


többi owo

                                                    

 
Tomodachi



 
Elite & Top affi


4/30 (?)

http:// 
      http://
http://        http://
http://        http://
4/végtelen ^^

 
Chatbox

                                             Ketten vagyunk!!

 
Oldalinfók ^^

Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban egyik előadóval se akit itt megemlítünk. Ez csak egy egyszerű fanoldal számunkra és persze más számára, hogy mindig értesüljön a legújabb hírekről. Minden amit itt találsz mi fordítottunk ezért lopni szigorúan tilos mert annak következményei lesznek.
2010-2011
[japan-news.gp] (c)
admin: Kame, Mido
design: Nicky
felbontás: 1280*1024
szolgáltató: gportal
start: 2010.07.29

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

                                            

Konnichiwa minna-san ^o^

37: Toda Erika új filmben

2010.08.05. 10:06, midonyan

Toda Erika és Nakatani Miki egy új mozifilmben fognak szerepelni a Hankyu Densha-ban, ami 2011 nyárára várható. A film Arikawa Hiro novellája alapján készült.
A Hankyu Densha egy csapat utasról szól akik a Hankyu vonaton utaznak. Miki egy olyan lányt ad elő akinek a vőlegényét ellopta egy munkatársa. Erika a lányt játssza akinek nincs jó kapcsolata a barátjával.
A filmezést decemberben kezdik el.

36: megjelent az új Arashi album

2010.08.04. 18:30, midonyan

Pont ma jelentették be, hogy megjelent az Arashi új albuma, a Boku no Miteiru Fukei. Már rögtön helyet kapott a heti album oricon listán.
Egy nap alatt 275.000 másolat kelt el belőle, ami túllépte az All the BEST 1999-2009-jukat is, ott egy nap alatt 261.000-t vettek meg.
Ugyanezen a napon jelent meg a SMAP - This is love is.


35: heti oricon lista

2010.08.04. 18:24, midonyan

<heti single lista>
1. One in a million – Yamashita Tomohisa
2. Mitsubachi – Yusuke
3. Break It/ Get Myself Back – Amuro Namie
4. EVER – GACKT
5. Taiyo no melody – Imai Miki ×Kobuchi Kentaro with Hotei Tomoyasu + Kuroda Shunsuke

<heti album lista>
1. HEAVEN – Kato Miliyah
2. FULL METAL ALCHEMIST FINAL BEST – Various Artists
3. BEAST – VAMPS
4. Power butterfly – lecca
5. We are SMAP! – SMAP

<heti DVD lista>
1. B’z LIVE-GYM 2010 “Ain’t No Magic” at TOKYO DOME – B’z
2. 3HREE VOICES – JUNSU/JEJUNG/YUCHUN
3. Kan-pani Vol.1 – Kanjani 8
4. Kan-pani Vol.2 – Kanjani 8
5. Kan-pani Vol.3 – Kanjani 8

34: új szabadtéri fesztivál

2010.08.04. 18:21, midonyan

Szeptember 4-én került sor a szabadtéri zenei fesztiválra, a METAMORPHOSE 2010-re amit Shizuoka-ban tartanak meg. Idén két új amerikai előadó is jelen lesz, Tommy Guerrero és Don Letts. Természetesen Japánok is fellépnek, mint Fumiya Tanaka és Mayuri.
Egy együttes külön fellép a februárban tragikus autóbalesetben elhunyt japán producer emlékére.
A jegyek már kaphatóak.


33: Younha új album

2010.08.04. 18:19, midonyan

Kpop/Jpop sztár, Younha szeptember 22-én új albummal tér vissza a Hitotsu Sora no Shita-val, amiben új oldalát mutatja meg.
Összesen 12 dal lesz rajta, többnyire azok amiket a TV-s műsorokban énekelt, de a számlista még mindig nem végleges. Younha különböző énekesekkel működik össze. Két változatban kapható, a limitálton még plusz öt DVD videó lesz.

32: Domoto Koichi új album

2010.08.04. 18:17, midonyan

A KinKi Kids-es Domoto Koichi bejelentette, hogy szeptember 1-én új albumot ad ki BPM névvel.
A első szóló albumát (mirror) 2006-ban adta ki, a másodikat 2009-ben (Ayakashi). Ezen kívül ott volt még a SOLITARY és az ENDLESS SHOCK. Ezt a sok számot pedig mint ő maga írta.
Az album három változatban lesz elérhető. Domoto Koichi a Kinki Kids-el turnéra is fog majd indulni.

01. Bad Desire
02. IN & OUT
03. Ayakashi
04. Akatsuki
05. Slave of love
06. absolute love
07. VANISH
08. Bounce up
09. Love Shines
10. Bad Desire -remix-
11. SOLITARY
(normál változatban)
12. Ayakashi -2010-
13. No more -ver.DK-

31: SCANDAL Hong-Kong ban

2010.08.04. 10:02, midonyan

A SCANDAL nemrég megjelent Ázsiai legnagyobb anime fesztiválján Hong Kong-ban. Az együttes mindig is nagyon népszerű volt, és amikor leszálltak a repülőről közel 200 fan várta őket.
Az első fellépésük július 31-én volt több mint 5000 ember előtt. Három dalt adtak elő, köztük a Bleach openingjét a Shojyo S.-t.
Augusztus 1-én a HITEC-nél léptek fel egy másfél órás koncert erejéig. A koncerten énekelték a Shunkan Sentimental-t, Namida no Regret-t, Shojyo S.-t és még több számot, összesen 15öt. A koncert után a rajongókkal találkoztak.
Augusztus 11-én pedig új album, a TEMPTATION BOX. Ezzel együtt szeptember 18-án turnéra indulnak, október 2-ig.

http://kepkezelo.com/images/za204uopn8vipxvni055.jpg

30: Oguri Shun magazin

2010.08.04. 09:58, midonyan

http://kepkezelo.com/images/ohzdfai7d8k1c2sl3wxb.jpgOguri Shun kiadta a saját magazinját a Shunkan Oguri-t. Az újságban a legendás rádiós műsoráról beszélt, a Oguri Shun no All Night Nippon-ról ami három évig futott. CD változatban is kijött, ahol egy titkos/vicces beszélgetést folytat Okamura Takashi-val, amit még eddig senki sem hallott.

29: NewS új album

2010.08.03. 19:18, midonyan

A tegnapi K-chan NEWS rádiós műsorban a NewS elárulta a hallgatóságnak, hogy új albummal készülnek. A "LIVE" valamikor szeptemberben fog kijönni. Az albumon rajta lesz a Koi no ABO, Sakura Girl és a BE FUNKY! is. Az utóbbi a trouble man nevű dorama zenéje lesz amiben Kato a főszereplő. 
A legutóbbi album óta már 2 év is eltelt, így a rajongók nagyon izgatottak. ^^


Matsumoto Jun & Angelina Jolie

2010.08.03. 12:14, ♥kame-nyan

Matsumoto Jun  Angelina Jolie-tól fog majd interjút kérni a következő héten az Arashi ni shiyagare-ban amit majd augusztus 7-én sugároznak.
Ott van még a “Michi tono Sougu shiyagare” is (közeli találkozás idegen dolgokkal) és Jun találkozik majd egy híres fordítóval Toda Natsuko-val aki majd arra fogja tanítani a férfit, hogyan kérjen interjún híres hollywoodi csillagoktól. Angelina a Salt című mozi miatt látogat el Japánba.

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?